top of page

FAMILIE EN KINDEREN

Stephanie Blokdijk Familie fotografie

Wat is er mooier dan prachtige familie of kinder foto's. Gebruik de mini of luxe shoot om de mijlpalen van je kind(eren) vast te leggen, maak mooie herinneringen met het hele gezin of wat dacht je van een mommy and me shoot!!? De shoots kunnen zowel buiten als in de studio plaatsvinden. 

 

Een fotoshoot met het gezin is ook ideaal om cadeau te doen aan een dierbare of familielid. Verras jouw vader, moeder, opa of oma met dit unieke cadeau en maak er een dag van om nooit te vergeten. 

Het is het mooiste wanneer iedereen op elkaar afgestemde kleuren aan heeft. Het is mogelijk om twee of drie kleuren te kiezen, maar zorg dan wel dat dit bij elkaar past. Als één iemand een contrasterende kleur aan heeft, zal hij of zij er heel erg uitspringen. Teveel drukke prints, streepjes en logo’s raad ik altijd af omdat dit kan gaan afleiden. Zorg dat je voor de shoot ook goed overlegt over de dikte van de kleding. Het kan er namelijk raar uit gaan zien wanneer iemand een dikke trui aan heeft terwijl de ander een zomers shirt aan heeft. Het zal de foto’s zeker ten goede komen als er goed over de kleding is nagedacht! Ook mag er tijdens een shoot gebruikt worden gemaakt van mijn kleding. Kijk vooral hieronder naar wat tips. Wil je liever nog wat extra tips? Laat het me zeker even weten. 

 

bottom of page