top of page

CAKE SMASH

baby fotografie tilburg	 cake smash fotograaf	 cake smash fotografie	 cake smash fotoshoot	 cake smash fotoshoot tilburg	 cake smash tilburg cakesmash shoot

Een Cake of pizza Smash Shoot wordt gedaan ter ere van de eerste of tweede verjaardag van je kindje. Hoe leuk is het om iets te doen wat eigenlijk niet mag. Een cake of pizza smash wordt meestal in de 10e of 11e maand gepland in verband met eventuele uitnodigingen voor een verjaardagsfeestje. Hoeft het niet voor de uitnodigingen dan raad ik aan deze shoot rond de verjaardag zelf in te plannen. Uiteraard ben je hier vrij in.

Eerst maken we een paar foto's van je kindje zonder de taart /pizza en daarna kan het kliederen beginnen! De taart/pizza wordt erbij gehaald en je kindje mag lekker met de handjes eten en spelen met de taart/pizza. Elk kind reageert anders hierop, de een gaat er helemaal voor en gaat lekker smeren de ander gaat heel voorzichtig lekker snoepen van de taart/pizza,! Hiervan worden de leukste foto's gemaakt ter herinnering aan deze mijlpaal in het leven van je kind.
Daarna word er een luxe badje met heerlijk warm water klaargezet voor je kindje. Hier zullen dan ook wat foto's van gemaakt worden.

Denk alvast even na over welke kleren je je kindje aan wil trekken. Ik raad zelf aan om tijdens het smashen van de taart alleen een broekje/rokje/jurkje of romper aan te doen. In de studio heb ik ook een aantal kledingstukken ter beschikking, maar uiteraard mag je zelf ook iets meenemen om te gebruiken tijdens de shoot.

Het is mogelijk dat ik de taart en ook een naamslinger regel. De naamslinger mag je na de shoot mee naar huis nemen. 

bottom of page